Specific Weight Control CRD-2 hond 7.5 kg

Specific Weight Control CRD-2 hond 7.5 kg

voordeel 10%

Van:
€59,40

Voor:
€53,46

+ 53 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Specific Weight Control CRD-2 heeft een verlaagd vetgehalte om het gewichtsverlies bij de hond te stimuleren. 

  • Verhoogd mineraalgehalte en vetoplosbare vitaminen.
  • Verhoogd vezelgehalte die het voedselvolume vergroot en het verzadigingsgevoel van de hond versterkt.
  • SPECIFIC® Weight Reduction is een gewichtsverlagende voeding die de hond helpt zijn overgewicht te verliezen.
  • De berekende dagelijkse hoeveelheid van deze voeding is gebaseerd op vermindering van de energieopname.
  • Ondanks deze verlaagde hoeveelheid energie garandeert de uitgebalanceerde samenstelling van de voeding dat uw hond alle benodigde vitaminen en mineralen binnenkrijgt.

Verzadigd gevoel

De behandeling van een hond met overgewicht is gebaseerd op een energieopname die lager is dan de dagelijkse behoefte. Als richtlijn wordt aanbevolen de hond 60% van zijn berekende energiebehoefte te geven.
Door het verlaagde vetgehalte en het verhoogde vezelgehalte in SPECIFIC® Weight Reduction wordt de energiedichtheid gereduceerd, zodat het volume van de voeding toeneemt en zodoende het gevoel van verzadiging wordt versterkt. Omdat SPECIFIC® Weight Reduction over het algemeen beperkt verstrekt wordt, is het gehalte aan mineralen en vetoplosbare vitaminen enigszins verhoogd.

Motivatie en discipline

Om het vermageringsprogramma met succes uit te voeren is het van essentieel belang dat de eigenaar van de hond gemotiveerd is en dat de hond uitsluitend de voor gewichtsreductie voorgeschreven hoeveelheden SPECIFIC® Weight Reduction krijgt. Over het algemeen wordt het gewenste gewicht na een aantal maanden bereikt. Naast de voeding, is lichaamsbeweging een essentieel onderdeel van het vermageringsprogramma.
Zodra het gewenste gewicht is bereikt, wordt aanbevolen de voeding met verlaagde energiedichtheid gedurende een paar weken te blijven gebruiken. Daarna kan worden overgegaan op SPECIFIC® Adult. Na het bereiken van het 

Verpakking: 7,5 kg.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 

 

 

 

 

voordeel 10%

Van:
€59,40

Voor:
€53,46

+ 53 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 10%

Van:
€59,40

Voor:
€53,46

+ 53 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0