Specific Struvite Management CCD hond 8 kg

Specific Struvite Management CCD hond 8 kg

SPECIFIC® Struvite Management heeft een verlaagd fosfor- en magnesiumgehalte, waardoor het gehalte van deze mineralen in de urine wordt verlaagd.

  • SPECIFIC® Struvite Management zorgt voor een lage urine-pH, waardoor struviet beter wordt opgelost.
  • Het heeft een verhoogd natriumgehalte, waardoor het huisdier meer zal gaan drinken en plassen. 
  • SPECIFIC® Struvite Management heeft een hoge energiedichtheid.

Vorming struviet voorkomen

SPECIFIC® Struvite Management droge voeding is zeer smakelijk en speciaal ontwikkeld voor de preventie van struvietstenen en -kristallen bij volwassen huisdieren. Zij zorgt voor een lage concentratie magnesium en fosfor in de urine en een lage pH, waardoor de vorming van struviet wordt voorkomen.

Preventie urolithiasis

Neerslag van struvietstenen (magnesium-ammonium-fosfaat) in de lagere urinewegen wordt bevorderd door hoge concentraties magnesium, ammonium en fosfaat in de urine en de aanwezigheid van een alkalische urine-pH. SPECIFIC® Struvite Management is speciaal ontwikkeld voor de preventie van deze vorm van urolithiasis. Het verlaagde fosfor- en magnesiumgehalte in SPECIFIC® Struvite Management zorgt voor een lage concentratie aan magnesium en fosfor in de urine. Daarnaast induceert SPECIFIC® Struvite Management een lage urine-pH (6,0 - 6,3), waardoor de neerslag van struviet wordt tegengegaan.

Aanpak struviet

Door de dagelijkse hoeveelheden SPECIFIC® Struvite Management over 3 of 4 maaltijden te verdelen, wordt de post-prandiale stijging in de urine-pH afgezwakt. Struviet-urolithiasis bij de hond gaat vaak gepaard met urineweginfecties. SPECIFIC® Struvite Management zal alleen werkzaam zijn wanneer gelijktijdig optredende infecties aan de urinewegen correct worden behandeld. Struviet-urolithiasis is slechts één van de soorten urolithiasis die kunnen voorkomen bij honden.

Verpakking: 8 kg.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 

 

 

 

 

 

voordeel 10%

Van:
€58,95

Voor:
€53,06

+ 53 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 10%

Van:
€58,95

Voor:
€53,06

+ 53 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

Als u onze site gebruikt dan krijgt u van ons Cookies. Ok
top