Specific Food Allergy Management CDD-HY hond 8 kg

Specific Food Allergy Management CDD-HY hond 8 kg

voordeel 10%

Van:
€63,50

Voor:
€57,15

+ 57 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

SPECIFIC ™ Food Allergy Management CDD-HY bevat gehydrolyseerde eiwitten, zalm en rijst.

  • De zalm is een hoogwaardig product afkomstig van de Noorse fjorden speciaal ontwikkeld voor het dieet van dermatologische en/of gastro-intestinale ziekten veroorzaakt door bijvoorbeeld voedselallergie of -intolerantie.
  • Licht verteerbaar en hoge kwaliteit, uitgebalanceerd dieet met een beperkt aantal ingrediënten om de volledige spijsvertering te vergemakkelijken van het voedsel en een breed scala van gastro-intestinale aandoeningen te beheren.

Zalm in zeer kleine stukjes

Geschikt voor zowel pups en volwassen honden SPECIFIC ™ Food Allergy Management CDD-HY is een voedingskundig complete, uitgebalanceerde hypoallergene voeding die een beperkt aantal ingrediënten bevat. De klinische symptomen van voedselallergie of -intolerantie (vooral dermatologische en gastro-intestinale problemen) kunnen worden vermeden door een dieet dat wordt gehydrolyseerd of niet betrokken allergeen. SPECIFIC ™ Food Allergy Management is een dieet dat gehydrolyseerde eiwitten bevat doordat de zalm in zeer kleine stukjes, met behulp van een speciale techniek, wordt gesneden. Dit betekent dat de eiwitten niet kan worden gedetecteerd door het immuunsysteem als ze te klein zijn. Daarbij zal de hond niet reageren op het eiwit als gevolg van de symptomen van dermatologische en / of gastro-intestinale aard.

Verpakking: 8 kg.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 

 

 

 

 

 

voordeel 10%

Van:
€63,50

Voor:
€57,15

+ 57 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 10%

Van:
€63,50

Voor:
€57,15

+ 57 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0