Specific Omega Plus Support COD hond 3.5 kg

Specific Omega Plus Support COD hond 3.5 kg

voordeel 10%

Van:
€29,68

Voor:
€26,71

+ 26 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Specific COD Omega Plus Support is ontwikkeld voor het helpen bij huidproblemen bij honden met allergieën.

  • Ideaal voor honden die bepaalde contactallergieën niet kunnen vermijden.
  • Met omega-3 vetzuren EPA van visolie en GLA (gamma-linoleenzuur) van borage-olie. Hogere gehaltes aan EPA en GLA dan andere verkrijgbare diëten.
  • Goede verteerbaarheid, zeer smakelijk en een complete voeding. 
  • Dit product heeft een uniek hoog gehalte aan Omega-3 visolie, wat zeker zal bijdragen aan de conditie van de huid. 
  • Meerdere voedingsstoffen om het immuunsysteem te ondersteunen, waaronder Omega-3 visolie, bèta-glucanen uit gist en een hoog gehalte aan zink, selenium en arginine. 
  • Geeft uw hond extra ondersteuning voor het hart. Toegevoegde L-carnitine en taurine ondersteunen de werking van de hartspier en een laag natriumgehalte vermindert het vasthouden van vocht, wat bijdraagt aan een normale bloeddruk. In combinatie met het hoge gehalte aan Omega-3, biedt dit dieetvoer ondersteuning aan honden met een verminderde hartfunctie. 
  • Een hoog gehalte aan Omega-3, in combinatie met een verhoogd vitamine A, E en B-complex en meer zink en selenium zorgt voor een vitale vacht en huid. Het product wordt onder stikstof verpakt om de waardevolle en kwetsbare Omega-3 visolie te conserveren.

Huid het grootste orgaan

De huid is het grootste orgaan van het lichaam, met een hoge stofwisseling en een grote behoefte aan nutriënten. De verhoogde concentraties aan meervoudig onverzadigde vetzuren, totaal vet, vitamine A, vitamine E, vitamine B complex, eiwit, zink en selenium in Specific Omega Plus Support ondersteunen de gezondheid en de kwaliteit van de huid en de vacht. De absolute gehalten aan Omega-3 vetzuren en de Omega-3: Omega-6 ratio in Specific COD Omega Plus Support zijn bijzonder hoog in vergelijking met normale in de handel verkrijgbare hondenvoedingen.

Verpakking: 3.5 kg.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 


 

 

 

 

 

 

 

voordeel 10%

Van:
€29,68

Voor:
€26,71

+ 26 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 10%

Van:
€29,68

Voor:
€26,71

+ 26 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0