Sanimed Cardiac Hond 12.5 kg

Sanimed Cardiac Hond 12.5 kg

Sanimed Cardiac/Neoplasia is niet meer leverbaar.

Door ons aanbevolen alternatief: Sanimed Atopy/Sensitive. Deze voeding is qua samenstelling en energie vergelijkbaar.

SANIMED Cardiac biedt een nutritionele ondersteuning aan honden met een hartaandoening.

SANIMED Cardiac heeft een ondersteunend effect op zowel de levenskwaliteit als de levensverwachting van deze honden. SANIMED Cardiac is een volledig voer en kan voor onbeperkte duur worden verstrekt.

Kenmerken

  • De doelstellingen bij de behandeling van hartaandoeningen bij de hond is het ondersteunen van het samentrekken van de hartspier. 
  • Daarnaast kan uw dierenarts medicatie voorschrijven die een waterafdrijvend effect hebben waardoor uw hond meer gaat plassen en het hart beter kan blijven functioneren. 
  • Daarnaast heeft visolie ter hoogte van het hart een beschermend effect bij hartritmestoornissen. SANIMED Cardiac bevat een zeer hoge concentratie aan visolie (5%).
  • Honden met hartfalen vertonen frequent een tekort aan taurine en carnitine. 
  • Een verrijking van het voer met taurine en carnitine ondersteunt de hartfunctie. 
  • SANIMED Cardiac is verrijkt met effectieve concentraties carnitine en taurine.

Verpakking: 12.5 kg.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0