Sanimed Skin Sensitive (= Atopy Sensitive) Hond Worst 5 x 400 gram

Sanimed Skin Sensitive (= Atopy Sensitive) Hond Worst 5 x 400 gram

voordeel 5%

Van:
€19,24

Voor:
€18,28

+ 18 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

De Sanimed Atopy/Sensitive worst is een smakelijke traktatie voor volwassen honden met een voedselovergevoeligheid of atopie.

  • SANIMED Atopy/Sensitive helpt de symptonen van huidaandoeningen die worden verorzaakt door een omgevingsallergie, vlooienallergie en/of voedselovergevoeligheid te verzachten. 
  • Het bevat als dierlijke eiwitbron uitsluitend gehydrolyseerde eiwitten. Dit zijn in kleine fragmentjes geknipte eiwitten.
  • Visolie en borage olie zijn rijk aan specifieke omega-3 en omega-6 vetzuren.
  • SANIMED Atopy/Sensitive bevat maar liefst 5% visolie en 0,5% borage olie, deze hoge percentages zorgen voor de gewenste effecten.
  • SANIMED Atopy/Sensitive ondersteunt bij de behandeling van zowel voedselovergevoeligheid als atopie. 
  • Ook bij andere jeukende huidaandoeningen (zoals vlooienbeet allergiedermatitis, mijten, ooronstekingen) kan SANIMED Atopy/Sensitive de huidirritatie verzachten.
  • Tevens kan Atopy/Sensitive worden ingezet als eliminatiedieet, het dieet is vrij van allergenen en bevat alleen gehydroliseerde eiwitten.

Minder jeuk

Atopie en voedselallergie gaan vaak hand in hand. Atopie kan enkel behandeld worden door het verminderen van de ontsteking en jeuk van de huid. Visolie en borage olie zijn rijk aan specifieke omega-3 en omega-6 vetzuren. Het regelmatig wassen met een speciale shampoo kan een belangrijk onderdeel zijn in de behandeling van atopie. Als er sprake is van een vlooienallergie is het natuurlijk van groot belang vlooien afdoende te bestrijden.

Verpakking: 5 x 400 gram worst.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

voordeel 5%

Van:
€19,24

Voor:
€18,28

+ 18 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 5%

Van:
€19,24

Voor:
€18,28

+ 18 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0