Forza10 Intestinal Active Dog 10 kg

Forza10 Intestinal Active Dog 10 kg Forza10 Intestinal Active Dog 10 kg Forza10 Intestinal Active Dog 10 kg Forza10 Intestinal Active Dog 10 kg

De Forza10 voeding zit niet meer in ons assortiment. Als alternatief kunt u bijvoorbeeld voor de Sanimed voeding kiezen.

Forza10 Intestinal Active Dog is volledig biologisch en vrij van alle overblijfselen in het vlees, zoals antibiotica, groeihormonen en bestrijdingsmiddelen.

  • Ook is Forza10 Intestinal Active Dog vrij van chemische kleur-, geur- en smaakstoffen, en bevatten ze geen soja of gluten.

Hypoallergeen en compleet

Forza10 Intestinal Active valt onder het AFS assortiment. AFS (Active Fresh System) is een hypo-allergeen complete voeding op visbasis, aangevuld met 10% AFS tabletten. De tabletten bevatten de actieve bestanddelen en worden na het persen van de brokken toegevoegd aan het voer. De werkzaamheid van de actieve bestanddelen blijft behouden doordat deze niet worden blootgesteld aan de temperatuur die nodig is voor het persen van de brokken.

Met plantenslijm

  • De natuurlijk toegevoegde stoffen behouden hun werking door een speciale techniek (AFS) waardoor ze na het verhittingsproces van de brok als een tablet worden toegevoegd, waarbij alle eigenschappen gewaarborgd blijven.
  • Goed en makkelijk verteerbare ingrediënten om het maag-darmkanaal niet extra te belasten.
  • Melkbacteriën, Bio MOS en FOS zijn nuttig om de bacteriële flora te regelen en ondersteunen de opname van levensmiddelen.
  • Het plantenslijm, natuurlijk aanwezig in psyllium, verbeterd de darmpassage en absorbeert het teveel aan vloeistoffen in het geval van diarree.

Niet gebruiken bij:

Zwangere of zogende honden (te weinig studie naar gedaan).

 

Behandelingsduur

Bij acute diarree en de hierop volgende herstelperiode: minimaal 3 weken gebruiken.
Bij verminderde vertering het product minimaal 3 tot 12 weken gebruiken.
In het geval van intoleranties raden we u aan het product 3 tot 8 weken lang te gebruiken en daarna te evalueren met uw dierenarts.

Verpakking: 10 kg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0