Forza10 Medium Diet Venison Potato Hond 12 kg

Forza10 Medium Diet Venison Potato Hond 12 kg Forza10 Medium Diet Venison Potato Hond 12 kg Forza10 Medium Diet Venison Potato Hond 12 kg

De Forza10 voeding zit niet meer in ons assortiment. Als alternatief kunt u bijvoorbeeld voor de Sanimed voeding kiezen.

 

Forza 10 medium venison & potato diet is ontwikkeld voor honden van middelgrote rassen met een voedselovergevoeligheid of -intolerantie.

  • Compleet onderhoudsvoer met aardappel en hertenvlees voor middelgrote honden van 11 tot 35 kg lichaamsgewicht.
  • Hertenvlees met aardappel als eiwitbron + natuurlijke stoffen zoals ananas, papaya, granaatappel en ginseng.
  • Zorgt voor een tijdig en geleidelijk absorptie in het maag-darmkanaal.
  • De eigenschappen van de natuurlijke stoffen zorgen voor een langzame afgifte, welke zorgen voor een langdurig en constant effect.
  • Het voer is bovendien rijk aan Omega3 en Omega6 vetzuren (aanwezig in de ideale verhouding 1:3).

Ananas en ginseng

Ginseng: staat bekend om zijn energieke kracht en ondersteund tijdens stressvolle omstandigheden. Ananas: is rijk aan vitamine A en andere essentiële stoffen en is goed bekend bij alle dierenartsen. Papaya: een antioxidant, van nature rijk aan vitamine C, magnesium, calcium en kalium. Het versterkt het fysiologisch afweermechanisme van een organisme. Kaukasische granaatappel: biedt natuurlijke polyfenolen die contrasteren met lipide oxidatie en vrije radicalen. Bevat natuurlijke essentiële vetzuren zoals oliezuur en linolzuur.

Natuurlijk

Alle veterinaire producten van Forza10 zijn volledig biologisch en vrij van alle overblijfselen in het vlees, zoals antibiotica, groeihormonen en bestrijdingsmiddelen.
Ook zijn de producten vrij van chemische kleur-, geur- en smaakstoffen, en bevatten ze geen soja of gluten.

Verpakking: 12 kg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0