Hill's LD Liver Care Canine 12 kg

Hill Hill Hill Hill's LD Liver Care Canine 12 kg

voordeel 27%

Van:
€89,95

Voor:
€65,66

+ 65 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Hill's Prescription Diet canine L/D Liver Care voor de voedingsbehandeling van honden met leveraandoeningen.

Hills LD Liver Care Canine 

 De lever is het centrale en grootste metabole orgaan in het lichaam en is essentieel voor de verwijdering van gifstoffen uit het lichaam. 
 Leveraandoeningen kunnen worden veroorzaakt door infecties, gifstoffen en aangeboren factoren. 
 Leveraandoeningen kunnen braken, ongemak, slechte conditie en zelfs nerveuze verschijnselen zoals epileptische aanvallen tot gevolg hebben. 
 Prescription Diet Canine l/d liver care is speciaal ontwikkeld voor de voedingsbehandeling van leveraandoeningen die een verminderde leverfunctie kunnen veroorzaken. 
 Omdat de lever zorgt dat gifstoffen uit het lichaam worden verwijderd, kan hij beschadigd worden en minder goed werken als gevolg van infecties, opgenomen gifstoffen of veranderingen in de bloedcirculatie.

Verpakking: 12 kg.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 

 

 

 

voordeel 27%

Van:
€89,95

Voor:
€65,66

+ 65 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 27%

Van:
€89,95

Voor:
€65,66

+ 65 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0