Royal Canin Hond Diabetic 12 x 410 gram

Royal Canin Hond Diabetic 12 x 410 gram Royal Canin Hond Diabetic 12 x 410 gram Royal Canin Hond Diabetic 12 x 410 gram Royal Canin Hond Diabetic 12 x 410 gram Royal Canin Hond Diabetic 12 x 410 gram Royal Canin Hond Diabetic 12 x 410 gram Royal Canin Hond Diabetic 12 x 410 gram

Deze volledige diervoeding is geschikt voor honden die lijden aan diabetes mellitus. Ook wel suikerziekte genoemd. 

  • Suikerziekte is een steeds vaker voorkomende aandoening bij de hond, met name bij middelbare en oudere katten met overgewicht.
  • Wanneer de aandoening tijdig wordt ontdekt en wordt behandeld, is het vaak van tijdelijke aard.
  • Naast het inspuiten van insuline speelt voeding hierbij een belangrijke rol.
  • Het geven van telkens dezelfde hoeveelheid voeding en soort voeding op hetzelfde tijdstip is heel belangrijk voor een succesvolle behandeling.
  • De dieetbehandeling heeft als doel een stabiel en ideaal lichaamsgewicht te behouden, grote schommelingen in het bloed-suikergehalte te beperken en insuline afgifte door de alvleesklier te stimuleren. 
  • Een speciale dieetvoeding ter behandeling van suikerziekte, kan de behoefte aan insuline die u zelf toe dient verminderen. 

Kenmerken

Hoog eiwit- en laag zetmeelgehalte
Granen met een lage lycemische index
gematigd energiegehalte 
Zeer smakelijk voor een constante opname door het dier

Verpakking: 12 x 410 gram.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

voordeel 10%

Van:
€41,96

Voor:
€37,77

+ 37 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 10%

Van:
€41,96

Voor:
€37,77

+ 37 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

Royal Canin Hond Diabetic 12 x 410 gramRoyal Canin Hond Diabetic 12 x 410 gram logoDeze volledige diervoeding is geschikt voor honden die lijden aan diabetes mellitus. Ook wel suikerziekte genoemd. Suikerziekte is een steeds vaker voorkomende aandoening bij de hond, met name bij middelbare en oudere katten met overgewicht. Wanneer de aandoening tijdig wordt ontdekt en wordt behandeld, is het vaak van tijdelijke aard. Naast het inspuiten van insuline speelt voeding hierbij een belangrijke rol. Het geven van telkens dezelfde hoeveelheid voeding en soort voeding op hetzelfde tijdstip is heel belangrijk voor een succesvolle behandeling. De dieetbehandeling heeft als doel een stabiel en ideaal lichaamsgewicht te behouden, grote schommelingen in het bloed-suikergehalte te beperken en insuline afgifte door de alvleesklier te stimuleren. Een speciale dieetvoeding ter behandeling van suikerziekte, kan de behoefte aan insuline die u zelf toe dient verminderen. Kenmerken: Hoog eiwit- en laag zetmeelgehalte Granen met een lage lycemische index gematigd energiegehalte Zeer smakelijk voor een constante opname door het dier De productflyer vindt u hier. Verpakking: 12 x 410 gram. Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie. Van: € 41.96 37.77
Als u onze site gebruikt dan krijgt u van ons Cookies. Ok
top