Royal Canin Hond Obesity Management 6 kg

Royal Canin Hond Obesity Management 6 kg Royal Canin Hond Obesity Management 6 kg Royal Canin Hond Obesity Management 6 kg Royal Canin Hond Obesity Management 6 kg Royal Canin Hond Obesity Management 6 kg Royal Canin Hond Obesity Management 6 kg Royal Canin Hond Obesity Management 6 kg

voordeel 15%

Van:
€46,36

Voor:
€39,40

+ 39 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Royal Canin Obesity Management voor een gezond gewicht van uw hond. 

Royal Canin Obesity Management kan uw hond helpen bij overgewicht maar ook om simpelweg zijn streefgewicht te behouden.

Kenmerken

  • Het verhoogde gehalte aan eiwitten heeft een gunstige invloed op het behoud van de spiermassa tijdens gewichtsverlies
  • Een verhoogd gehalte aan mineralen en vitaminen om de effecten van de energiebeperking te compenseren en een voldoende aanbod te garanderen tijdens gewichtsverlies
  • Specifieke nutriënten helpen de gewrichten gezond te houden bij een hond met overgewicht, waarbij de gewrichten extra belast worden.
  • Essentiële vetzuren (Omega-3 en Omega-6) en sporenelementen (koper, zink) dragen bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht.

Eiwitten bieden meerdere voordelen in een calorie-arm dieet

Ten eerste zorgen de eiwitten voor een zeer goede smakelijkheid waardoor uw hond het voer met plezier zal eten. Daarnaast zorgen de eiwitten voor een gevoel van verzadiging, uw hond zal dus niet met een hongergevoel rond lopen. Als laatste beperken de aanwezige eiwitten het verlies aan spiermassa tijdens het vermageren. 

Waarschuwing

Royal Canin Obesity Management Diet is niet geschikt voor pups en drachtige of zogende teven.Daarnaast is deze dieetvoeding niet geschikt voor dieren met een verhoogde energiebehoefte.

Verpakking: 6 kg.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 

 

 

 

 

voordeel 15%

Van:
€46,36

Voor:
€39,40

+ 39 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 15%

Van:
€46,36

Voor:
€39,40

+ 39 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

Als u onze site gebruikt dan krijgt u van ons Cookies. Ok
0
top