Royal Canin Hond Cardiac Support blik 24 x 410 gram

Royal Canin Hond Cardiac Support blik 24 x 410 gram

voordeel 20%

Van:
€93,51

Voor:
€74,81

+ 74 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Voeding speelt een belangrijke rol bij de behandeling van een hartaandoening.

  • Daarom zal de dierenarts uw huisdier meestal een speciale dieetvoeding voorschrijven, zoals Royal Canin (Early) Cardiac Diet.
  • Dit dieet is speciaal ontwikkeld voor honden ter ondersteuning van de hartfunctie bij een hartaandoening.

Te gebruiken bij:

  • Alle hartaandoeningen (stadium 1 tot met 3). Bij stadium 4 wordt de Cardiac blikvoeding aanbevolen, omdat dit nog minder natrium bevat.
  • Hypertensie (verhoogde bloeddruk).Royal Canin (Early) Cardiac Diet is een speciale voeding dat wordt toegepast bij hartaandoeningen (tot stadium 3) en hypertensie (verhoogde bloeddruk).
  • Het voer bevat minder fosfor: hartklachten gaan vaak samen met verminderde nierfunctie. De natrium concentratie is lager om de belasting van het hart zo minimaal mogelijk te houden. Om de werking van het hart te bevorderen zit er meer taurine en L-carnitine in dit voer.
  • Het wordt geadviseerd Early Cardiac Diet te gebruiken vanaf de eerste verschijnselen van een hartaandoening en levenslang te blijven verstrekken. Honden met een hartaandoening vertonen regelmatig een verminderde eetlust en gewichtsverlies. Dit voer is daarom extra smakelijk met genoeg energie.

Eigenschappen van (Early) Cardiac Diet:

Verrijkt met flavanolen. Flavanolen uit groene thee verbeteren de doorbloeding van de weefsels en organen en vertragen de celveroudering. Omdat bij hartaandoeningen een verhoogd risico op chronische nierproblemen bestaat, is het fosforgehalte verlaagd. Een verlaagd fosforgehalte draagt bij aan het behoud van de nierfunctie. Een beperking van het natriumgehalte (zout) vermindert de werkbelasting van het hart. Daarnaast zijn ook het kalium- en magnesiumgehalte aangepast. L-Carnitine en taurine zijn onmisbaar voor de spiercellen van het hart. Deze voedingsstoffen bevorderen de pompfunctie van het hart.
Indien de hartaandoening van uw hond al in stadium 4 verkeerd, kunt u beter overstappen op de cardiac blik (nat) omdat dit nog minder natrium bevat.

Niet gebruiken bij

Royal Canin Cardiac Diet is niet geschikt voor drachtige of zogende teven, Hyponatriëmie, (historie van) pancreatitis, hyperlipidemie.

Verpakking: 24 x blik 410 gram.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst
De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 

 

 

 

voordeel 20%

Van:
€93,51

Voor:
€74,81

+ 74 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 20%

Van:
€93,51

Voor:
€74,81

+ 74 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0