Hill's BD Canine 12 kg

Hill Hill Hill Hill's BD Canine 12 kg

voordeel 27%

Van:
€89,95

Voor:
€65,66

+ 65 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Hill's Prescription Diet Canine B/D voor de voedingsbehandeling van honden met gedragsveranderingen die geassocieerd worden met hersenveroudering.

Hills BD Canine

 De hersenen van de oudere hond zijn kwetsbaarder voor vrije radicalen die op een natuurlijke manier geproduceerd worden door het lichaam.
 De beschadiging, die vrije radicalen toebrengen aan de hersenen, kunnen progressieve veranderingen veroorzaken in het gedrag van oudere honden.
 Prescription Diet Canine b/d is speciaal samengesteld met een exclusieve mix van anti-oxidanten en groenten om tegen de symptomen van hersenveroudering en leeftijd- gerelateerde gedragsveranderingen te vechten en zelfs het leervermogen van oudere honden te helpen verbeteren.
 Prescription Diet Canine b/d is geformuleerd om te helpen vechten tegen leeftijd- gerelateerde veranderingen bij oudere honden.

Verpakking: 12 kg.

Zorgattentie Apotheek dierenkliniek Horst

De prescription dieetvoeders worden geleverd door de apotheek van dierenkliniek Horst. Bij het bestellen dient u te accorderen met de veterinaire zorgattentie.

 

 

 

 

 

 

voordeel 27%

Van:
€89,95

Voor:
€65,66

+ 65 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

voordeel 27%

Van:
€89,95

Voor:
€65,66

+ 65 gratis Petpunten.
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

 

 

Dierapotheker.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Dierapotheker.nl voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees meer    
0